contact
over stel je voor
home
projecten
logo steljevoor, architectuur en illustratie, home
projecten
contact
over steljevoor

DisclaimerDeze disclaimer is van toepassing op de website van steljevoor architectuur & illustratie. Door deze internetsite te raadplegen verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. Steljevoor architectuur & illustratie
streeft ernaar u juiste en actuele informatie te verstrekken. Toch kan steljevoor architectuur & illustratie niet garanderen dat de op deze website aangeboden informatie juist, volledig en/of actueel is en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Steljevoor architectuur & illustratie behoudt zich alle rechten voor, met betrekking tot alle op deze internetsite aangeboden informatie, waaronder teksten, logo's, tekeningen en foto's.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van deze internetsite of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten en regelgeving met betrekking tot publicatie. Het is dan ook niet toegestaan informatie van deze internetsite te kopiŽren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van steljevoor architectuur & illustratie.

Steljevoor architectuur & illustratie heeft het onbeperkte recht alle informatie op deze website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Op deze internetsite en de disclaimer is het Nederlandse recht van toepassing.